Nem tesztelte Hamilton Vettelt fékkel az F1-Archívban

Nem tesztelte Hamilton Vettelt fékkel az F1-Archívban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Schumacher nem veszi komolyan Coulthardék kritikáit, Montoyát pedig eltiltották a vezetéstől: ezek voltak június 25. hírei a Formula-1-ben.

2023-ra Damon Hill már most azt tanácsolja a Red Bull ellenfeleinek, hogy koncentráljanak a jövő évi autó fejlesztésére, látva Max Verstappen és csapata dominanciáját.
2022-ben a Mercedes nicht „ringyózik” a megbízhatósága miatt, és nem pihen meg, annak ellenére, hogy Red Bull és Ferrari is szenvedett ezen a téren.
2021-ben Pierre Gasly remek formában van, de úgy érzi, nincs igazi esélye a Red Bullnál, és úgy érzi, ő is olyan jó, mint Sergio Perez.
2020-ban a Red Bull Silverstone-ban készített filmforgatási napján csak Alex Albon vezethette az autót, mivel Verstappen karanténba küldött volna Monacóban.
2019-ben Paddy Lowe hivatalosan is elhagyta a Williams csapatát technikai igazgatóként, miután már március óta szabadságon volt.
2018-ban jött a Renault régóta várt új MGU-K-ja az Osztrák Nagydíjra, de csak a gyári csapat fogta először használni, a Red Bull és a McLaren pedig inkább várták meg, hogy megbízható-e.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések